Skyscraper

http://www.youtube.com/user/MarinaMSinger?feature=mhee
Här har ni min cover på Demi Lovatos låt Skyscraper. Hoppas du gillar den! ;)

Sista dagen på sommarlovet!

Idag blev en väldigt lugn och bra sista dag. Har inte gjort så mycket, förutom att jag har gjort en cover på en låt! Mer om det i kategorin "Musik"! Ha det så jättebra och jag hoppas verkligen att skolan börjar bra! :D

Ätligen hemma!

Kom hem för inte så länge sen efter att ha vaknat jättejättetidigt på morgonen för att åka in till stan :D. Var borta hela dagen och det var sååå kul. Om ni undrar varför jag inte har bloggat är det för att internet inte har funkat... men det ska bli helt fixat snart, passar på att blogga medan det går! :)
Jag har iallafall tänkt jättemycket på att ta ett, två, eller tre hål till i örat, hehe :D. Just nu har jag två i varje öra, funderar på att kanske göra ett tredje i ett av öronen, och göra ett hål där uppe i det andra örat, tycker det är så snyggt! Bara det inte blir för punkigt (inte min stil). Jag får för mamma, så nu är bara frågan när.
Här kommer en liten bild från idag, ni kan kanske gissa vad jag gjorde och kommentera gärna hur ni tycker jag ska pierca öronen!

Torsdags-mys med tv & musik!

Tjeeena,
Nu har jag ätit middag, pasta med tomatsås - en klassiker i vår familj ;). Nu kollar jag på standup och lyssnar på min Youtube-mix av nya och gamla låtar. Ibland blir jag så himla glad av gamla låtar!! Just nu: Demi Lovato - What To Do, jättebra låt! Antar att det finns ett litet Demi-fan i mig... :D Nu håller jag dessutom på att planera ett klipp där jag ska sjunga nåt, haha :) ingen aning om vilken låt jag ska välja, men nåt får det bli! Men aja, jag håller på att förbereda mig för skolan lite också. Har samlat ihop det mesta. :) Nu är det Tosh.0 (kuuul & brutalt komediprogram), sen ska jag rita :D.

Augustikväll...

Hej alla fina!
Nu sitter jag här vid fönstret, tittar ut på den vackra himlen, regnet har precis slutat. Jag hoppas att de kommande dagarna kommer att kännas långa, för sommaren får aldrig ta slut... men tyvärr så närmar det sig hösten... och skolan.
MEN det kommer att bli så himla kul att få träffa alla mina fantastiska vänner, jag tänker på er och saknar er väldigt mycket!! <3 Har lyssnat väldigt mycket på musik och nu ska jag ladda över lite till mobilen, men vi hörs!
Ni får en liten halvgammal bild, men jag laddar nog upp nya snart!

Hej alla!

Hej,
jag och Elin spelar gitarr, sjunger och fixar med bloggen. Så småningom ska jag lägga upp bilder på teckningar/tavlor jag har gjort, foton jag har fotat ;), outfits (hehe), låtar, videoinlägg och mycket mer. ;)


FIXA DESIGNEN!

Har fixat Marinas design, fick lite damp när bloggen inte sammarbetade, men det gick bra! ^^
Ha ett bra liv

XOXO - Elin


RSS 2.0