When nothing is right, turn left

Hej alla fina läsare!
Åååh jag fattar inte mitt humör just nu... jag är typ glad, men ändå typ trött och deppig... tänker på jobbiga saker, men ändå hur lyckligt lottad jag är. Vissa tankar fastnar i huvudet och vill inte ut... typ personer. Är typ ganska pigg i skolan, men kommer hem och lägger mig i sängen och facebookar i flera timmar... inte bra!! Men i alla fall så var det en helt okej dag i skolan, matteprovet gick bra :)
Sen när vi hade slutat så gick jag och Lollo till skogen och tog lite bilder, ♥ här kommer några av dem:
Det var allt för idag, vi hörs ♥

Ny höstdesign!

Vad tycker ni? :)

Tyda drömmar?

Jag (som jag har skrivit förut) älskar horoskop, och nu är min nya liknande grej drömmar!
Brukar inte drömma så ofta, men jag tycker det är så coolt haha :D för jag tror alltid att det händer på riktigt xD T.ex. har jag drömt några gånger om att jag flyger och det känns så verkligt! Men i alla fall betyder tydligen drömmar en massa olika saker... här finns en hemsida som är jätteintressant tycker jag ;) http://www.astrology.com/dreams/letters?tag=ast%3Asnav%3Adreams%3AMH där kan man läsa horoskop oxå ;) Men det är ju en smaksak!
Vad brukar ni drömma om?



Grönan har stängt

Åååh så himla synd att man inte kommer kunna gå till grönan igen förrän nästa år!! :( Men tack för ett bra år ;D
Jag hann i alla fall åka allt! (Inklusive Tilt och Tuff tuff tåget) XD Dessutom var jag där och kollade på Alice Cooper och Veronica Maggio :D
Tyckte Twister var rätt kul faktiskt :)
Puss!

♥HÖST♥

Hellooo everybody! :)
Nu är första och bästa höstmånaden snart slut, den har varit lika bra som alltid ♥
Söndagen har varit chill och skolan börjar igen i morgon, känns väl okej. Men i alla fall: I dag tog jag och Patricia (syrraaan♥) massa bilder, här kommer några:
Den här ^ är min favorit, som ni kanske ser tog vi alla bilder från balkongen. Det var så somrigt, grönt och soligt så vi var bara tvungna att ta vara på stunden :D ♥

Planer... :)

Heyy ♥
Idag har det varit rätt stressigt, fullt upp, men dagen har varit awesome! :D ♥
Sitter och äter godis x) samtidigt som jag försöker lära mig Enter Sandman (Metallica), både sång & gitarr, det ska bli sjukt nice att kunna den sen! ;) Sen om nån frågar "vad kan du sjunga då?" så tar man fram gitarren och kör en Metallica-låt, gryyymt :D
Saker jag är sugen på att göra nu:
  • Dricka té
  • Rita doodling&noodling
  • Ta en varm dusch med hårinpackning
  • Kolla morgondagens horoskop :D
  • Hitta min mobil -.-
  • Lyssna på musiiik
  • Tända rökelser
  • Skriva dagbok ;)
Det var den kompletta listan! ;D

C U l8r!


Exempel på doodling&noodling-teckningar (inte mina, hittade när jag sökte på google >.<)
Nu kanske det räcker hihi ♥ men visst är dom snygga? :D

Godnatt my babes ;)

Nu ska jag faktiskt kolla på comedy central, mitt favoritprogram "USA's roligaste standup", men först ett sista inlägg för idag.
Jag vet inte hur mycket horoskop ni läser, men jag har råkat bli besatt... ;) hehe. Veckans horoskop ser bra ut, tydligen ska det bli lungt de närmaste dagarna & bra med kompisar och kärlek, haha :d <3 Men jag är stjärntecknet jungfru, vad är ni för stjärntecken?

.

Tumblr_lrw1g9qrmb1qizdtbo1_500_large

Onsdag och jag är på topp! :)

Hej alla ♥

Just nu försöker jag ta det lungt, efter som jag redan har "dött" en gång och har två gånger kvar. Jag ska förklara: Idag "dog" jag på det svåra spanska-läxförhöret, sen ska jag visa upp en pinsam film (engelska-projekt) och sen redovisa biologi. Fyi XD Annars grym dag i dag med bästa klassen, haha ♥ Vill ha skolfotot btw, det ska alltid ta så lång tid :(

Men jaja, det är såå skönt att bara ta det lungt några minuter (eller timmar hehe), ta ett varmt bad, göra ansiktsmasker, skönhetssömn, lyssna på musik, eller varför inte göra lite yoga? x) Snart är det helg igen, men torsdagar och fredagar är ju oxå helt okej ;).

.


LOVE


Bästa parfymen ever!

Jag älskar alla Escada-parfymer, men den här ganska nya parfymen är min favorit just nu! :) Den luktar jättegott och ger en känsla av sensommar, tycker jag! ;D
Escada - Taj Sunset

I've found my love

My love = min ipod haha <3 nej men äntligen (efter att ha varit försvunnen i typ två år) är den funnen ! :) Så nu har jag laddat ner en massa bra musik.
Jag vet inte vad ni lyssnar på, men just nu är mina favoriter Skrillex, Avicii och Adele. Haha bra kombination, jag vet ;D !! Har varit en allmänt lång och lite seg dag idag, men det har ändå på nåt sätt varit chill. Kom hem typ 19 efter ett tandläkarbesök </3 inte såååå kul... tydligen är min tand sönder :( men det ska fixas :).
Här kommer ett par bilder från nu ;)
Ny hårfärg & tröja :D

Lyssnar på musik


Saker börjar falla på plats...

Nu är det äntligen helg!
Har varit mer eller mindre sjuk hela den här härliga septemberveckan, men nu känns det i alla fall lite bättre, jag var i skolan halva veckan och gjorde ett SO-prov, det gick faktiskt jättebra!!! Är jätteglad för jag hann fasktiskt inte plugga lika mycket som jag ville hinna... men det kom bara frågor på det jag visste ;D Dessutom har jag nu äntligen gjort klart vår lilla film till engelskaprojektet.
Men nu kan jag i alla fall ta det lite lungt med familjen! Tittar på tv, facebookar och äter godis, hihi :) Har kollat på idol och det är så sjukt kul i år! xd Min iPod är äntligen hittad, så nu ska jag ladda ner en massa ny musik! :D Väntar på att klassfotot ska komma... Vill verkligen se hur det blev!! (Har sett lite bilder på facebook, men dom har inte världens bästa kvalité och så finns ju inte porträttfotot med ^.^)
Hoppas ni får världen bästa helg!!
Ursäkta bristen på bilder, förresten... :P <3

Hahaha


Coola frisyrer

Heeeeeeej alla!
Jag är fortfarande sjuk, så jag sitter vid datorn rätt mycket (ist. för att göra läxor...), på en blogg, beautybanter.com, hittade jag den här nya trenden: att färga sina toppar i regnbågens olika färger, tycker att det är så grymt snyggt!!! Vill färga så här någon gång, inte för extremt, men ändå så himla vågat och "konstnärligt" (eller vad man ska säga haha), nu kommer lite bilder på vågat hår också, i och för sig... :) Sen finns en till hår-trend med "feather-extensions" också väldigt snyggt, om ni frågar mig :D.

Sjuuuuuuuk :/

Hade så himla mkt att göra idag, och så är man sjuk... Jobbigt! Så nu tittar jag på tv, sover och är inne på datorn. Wiiiiie vad rolligt! :/ Ville träffa alla kompisar efter helgen, men nej...  Måste plugga - alla böcker kvar i skolan, kul, då kommer jag ligga efter!! :( Men jag hoppas att jag kan bli frik igen till skoljoggen i alla fall.
C YA <3

Sommaren är kort

Heeej! <3
Kan fortfarande inte fatta att första veckan på hösten nästan redan är slut! Har fyllt år, det var sjukt kul! :D Men skolan är ganska chill och allt är faktiskt rätt bra just nu... allmänt :) Idag har jag vart i skolan, sen gick jag till centrum för att ta en choklad-milkshake, hehe ;D, och träffade kompisar :D <3 det var myyys och det har varit en lång dag. Nu måste jag nog börja med läxorna, laga mat & städa rummet, (göra ny manikyr ;D) har typ rätt mycket att göra... men kommer bli asskönt att få lite skönhetssömn sen! Jag brukar alltid lyssna på radio innan jag går och lägger mig, väldigt beroendeframkallande XD, skriva dagbok och så brukar jag tända rökelser haha XD mina små vanor, men det är så himla lätt att somna sen!
Sen har det ju varit väldigt regningt idag! Har varit väldigt regnigt på sista tiden, det går verkligen inte att gissa Sveriges väder! Hamnade mitt i ösregnet, fast jag hade typ sandaler... men det gör inget, för jag gillar regn! :)
Ha det bäst <3

RSS 2.0